viernes, 30 de diciembre de 2011

Reflexió 15/12/2011

La sessió d’avui amb en Joan Anton ha estat per fer un seguiment de com portàvem el treball sobre conèixer i analitzar experiències a l’Educació Infantil amb la integració a les TIC. El meu grup vam anar a l’Escola Thau de Barcelona i va estar una experiència molt interessant.  Vam poder comprovar que han fet una gran inversió per poder instaurar les TIC a l’aula.
La veritat és que em va sorprendre molt la gran quantitat de recursos que tenen, i com les integren al currículum d’Infantil, ja que vam tenir la oportunitat de veure, en una aula de p4 com utilitzaven la pissarra digital, i és ben cert que els alumnes la maneguen estupendament, i els mestres la utilitzen per qualsevol àrea curricular.. Una altre cosa que em va cridar molt l’atenció, va ser que la mestra que ens concedia l’entrevista i ens explicava tot el referent a les TIC a l’aula, ho explicava d’una manera molt intensa, es a dir, amb molta il·lusió, com si estigués molt satisfeta de tot el progrés que estan fent i dels avanços i avantatges que aquest els comporta alhora de l’ensenyament i aprenentatge dels seus alumnes. No havia pensat mai que en els mestres també s’alegren dels progressos de les escoles i de les avenços per els beneficis dels alumnes tot i que a ells els pugui costar reciclar-se i aprendre a utilitzar aquests recursos fora del seu horari laboral.
Considero que ha estat un treball molt beneficiós per a nosaltres ja que em pogut veure de primera mà com s’integren les TIC a l’aula i com les utilitzen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario